Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb méretes lóláb kandikál ki a menekültellenes uszítás pr
  2018-01-24 20:26:50, szerda
 
  Újabb méretes lóláb kandikál ki a menekültellenes uszítás propagandája mögül


H. Andrea | Ma | 8:07

Sziasztok, jó reggelt kívánok! Amihez mérten rossz hírem van: bárhonnan is nézem, Bálint gazda elaludt, úgyhogy kénytelenek lesztek engem elviselni a mai jóreggelt poszt erejéig. Azért remélem, nem csinál belőle alattomos módon házirendet, mert akkor rosszul jártok. Rólam nem is beszélve. Az is igaz, hogy ő ragaszkodott ehhez a felálláshoz, és mivel sem én, sem a többiek nem vagyunk semmi rossznak az elrontói, nagylelkűen ráhagytuk a reggeli műszakot. Nem lehet egy szavunk se, eddig férfiasan helytállt, úgyhogy nem tépjük le azt az okos fejét. 😀 No, a szolgálati közleményen ezennel túl is vagyunk, ezért a kolléga bevett gyakorlata szerint kísérletet teszek arra, hogy összefoglaljam mindazt, ami szóra érdemes. Természetesen a fényes sikereket sem fogom elhallgatni.

Itt van rögtön az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának tegnapi, brüsszeli ülése, amelynek napirendjén szerepelt minden más mellett a készülő magyarországi különjelentés is. Kiderült, hogy ezek is mind Soros emberei, semmit nem tudnak Magyarországról, csak azt hajtogatják, hogy a jogállam bizony darabajaiban fetreng. Persze jó magyar ember ezt nem hiszi el, hiszen pontosan tudja, hogy senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy a magyar kormány nem a liberális demokrácia híve. Valamikor az volt, de ez már szerencsére elmúlt neki. Felháborító, hogy egy szociáldemokrata politikus például azt is szóvá tette: a magyar kormánynak fel kellene hagynia azzal, hogy mindenért Brüsszelt hibáztatja. Azt már nem is mondom, hogy egy Soros-bérenc zöldpárti képviselő olyan csúnya dolgokat ejtett ki a száján, mint a szólásszabadság korlátozása, a független hatalmi ágak meggyengítése, vagy a fékek és ellensúlyok rendszerének csorbulása. Egyszóval megint megtámadtak. Nem elég, hogy a belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottság (LIBE) korábban Szijjártó Péternek címezte ugyanezeket a képtelenségeket, most az alkotmányügyi bizottság is kimutatta a foga fehérjét. Ennek a két bizottságnak a véleménye ölt majd testet abban a dokumentumban, amely szeptemberben kerül az EP plenáris ülése elé, és amelynek alapján eldől a hetes cikk szerinti eljárás megindítása. Azért némi reményre ad okot, hogy Schöpflin György, a Fidesz képviselője a helyzet magaslatán volt, és megvédte. Ha az országot nem is, de a kormányt megpróbálta.

Csak sajnos közben újabb lóláb kandikál ki a milliárdos menekültellenes uszítás propagandája mögül. A kormány a Stop Soros csomag piacra dobásával igyekszik kikerülni abból a helyzetből, amibe úgy sikerült belelavíroznia magát, hogy azt cselekedte, amit kötelessége volt, és ami ellen évekig uszított. Ezért most minden bevethető fideszes szekértoló azzal van elfoglalva, hogy elmagyarázza a nagyérdeműnek: nincs itt semmi látnivaló, és nem leszünk bevándorlóország. Ehhez képest kiderült, hogy a képtelenségekre épülő csomag múlt szerdai belengetése előtt egyetlen nappal a Fidesz EP-képviselői Brüsszelben megszavaztak egy olyan állásfoglalást, amely szerint a civil szervezetekkel együtt kell munkálkodni a menekültek érdekében. A Fidesz hazai propagandájával szögesen ellentétes állásfoglalás egyebek mellett arra szólítja az Európai Bizottságot, kooperáljon a civil társadalmi és emberi jogi szervezetekkel annak érdekében, hogy a menekültek és a lakóhelyüket elhagyó személyek emberi jogait tiszteletben tartsák, különös tekintettel a kiszolgáltatott nőkre és lányokra. Vagyis azokkal, akiket a kormány a Stop Soros akciótervvel büntetni kíván. Ez úton is hatalmas taps jár Deutsch Tamásnak, Gyürk Andrásnak, Gál Kingának, Schöpflin Györgynek és külön Szájer Józsefnek, aki a holtak seregéhez, azaz zombikhoz hasonlította a menekülteket, majd jól letagadta.

Mielőtt elfelejteném: Rogán minisztériuma a tavalyi évben az eredetileg tervezett összeg háromszorosát (mintegy 65 milliárd forint) költötte propagandára, aminek nagy része a Soros elleni hergelésre ment. Azon túl, hogy a rengeteg pénz kizárólag Fidesz-barát arcokhoz ment, sokkal ijesztőbb az az összefüggés, hogy az előző Orbán-kabinet 4 év alatt összesen 81 milliárdot költött kormányzati hirdetésekre. Vagyis lassan ott tart a történet, hogy már egy év alatt is képesek elkölteni azt, amihez korábban egy egész választási ciklus kellett. Ennél csak az a jobb hír, hogy bizonyos Csepreghy Nándor még egyszer világossá tette, az összes lehívható uniós forrást kiszórják választás előtt. Azt hiszem, lesz itt móka, kacagás.

Ehhez képest bagatellnek is nevezhető, hogy miközben a KDNP frakciója lekvárban fürdött, az MSZP százmilliónál is többet költött tanácsadókra, a legnagyobb frakció, a Fidesz 382 milliót égetett el 2017-ben, amiben mindeféle viccesnek alig nevezhető tételek vannak, de nekem a személyiségfejlesztés címszó alatt elégetett 14 millió forint tetszik a legjobban. Ha csak Németh Szilárdra gondolok, ez az összeg tényleg akkor sem hasznosulhatott volna jobban, ha kidobják az ablakon. Plebejusék nem bánnak szűkmarkúan a köz pénzével, az biztos, nem is szabad megvonni maguktól a sok jót. Azért összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy a párt weblapjainak fejlesztésére és üzemeltetésére, valamint más informatikai megbízásokra összesen 96 millió forintot költöttek el.

Az önsajnálat helyett inkább azon töprengtem, hogy vajon melyik a perverzebb és gyomorforgatóbb? Hogy Simicska Lajos közleményben tolvajozza és hazaárulózza a Fideszt, miután valószínűleg megunta a háza előtt állomásozó, a nyomában lihegő tényfeltáró-oknyomozó propagandászokat, és közölni óhajtotta: ő egyetlen pártot szeretett életében, de azzal is már négy éve szakított, vagy az, hogy Németh Szilárd rezsi- és birkozóbajnok az Arany János-emlékév fővédnöke? Segítsetek, teljesen tanácstalan vagyok.

Egyelőre szerintem maradjunk ennyiben, remélem, nem unatkoztatok, megnyugtatásul azért ideteszem a végére, hogy Ausztria tiltakozása ellenére a korábban meghatározott ütemterv szerint, februárban megkezdődik a paksi atomerőmű két új blokkjának építése - erősítette meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a TASZSZ orosz hírügynökségnek nyilatkozva. Ausztria hétfőn jelentette be, hogy keresetet nyújt be az Európai Bíróságon a paksi atomerőmű bővítése ellen. Nem engedhetünk a '48-ból, vagy az '56-ból, vagy bármiből is, ez gondolom, mindenki számára evidencia. Szép napot mindenkinek!

https://kolozsvaros.com/rovidek/ujabb-meretes-lolab-kandikal-ki-a-menekultellenes -uszitas-propagandaja-mogul/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bevándorlóország, propagandászokat, szociáldemokrata, menekültellenes, képtelenségeket, képtelenségekre, szólásszabadság, magyarországról, külügyminiszter, hírügynökségnek, gyomorforgatóbb, hasznosulhatott, menekultellenes, kiszolgáltatott, propagandájával, belelavíroznia, üzemeltetésére, szervezetekkel, állásfoglalást, összefoglaljam, megnyugtatásul, százmilliónál, dokumentumban, szeptemberben, alkotmányügyi, meggyengítése, természetesen, fejlesztésére, bizottságának, különjelentés, magyarországi, szakbizottság, meghatározott, minisztériuma, birkozóbajnok, háromszorosát, menekültellenes uszítás, reggeli műszakot, okos fejét, szolgálati közleményen, kolléga bevett, fényes sikereket, készülő magyarországi, jogállam bizony, magyar kormány, liberális demokrácia, szociáldemokrata politikus, magyar kormánynak, szólásszabadság korlátozása, független hatalmi, alkotmányügyi bizottság, foga fehérjét, Európai Parlament, Szijjártó Péternek, Schöpflin György, Stop Soros, Fidesz EP-képviselői Brüsszelben, Európai Bizottságot, Deutsch Tamásnak, Gyürk Andrásnak, Schöpflin Györgynek, Szájer Józsefnek, Csepreghy Nándor, Németh Szilárdra, Hogy Simicska Lajos, Németh Szilárd, Arany János-emlékév, Szijjártó Péter, Európai Bíróságon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  A kételkedés kezelése  Alázat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Png nő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A másik dolog,  Png rózsa csokor  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png kislány  Reggel van  Lóhere  Minden harmadik...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Minden harmadik...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tavaszi kép  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reggel van  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Fekete-erdő desszert  Esti kép  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Lóhere  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A sors  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Erdőn  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Lóhere  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Sokan azt tartják  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
menekültellenes uszítás, reggeli műszakot, okos fejét, szolgálati közleményen, kolléga bevett, fényes sikereket, készülő magyarországi, jogállam bizony, magyar kormány, liberális demokrácia, szociáldemokrata politikus, magyar kormánynak, szólásszabadság korlátozása, független hatalmi, alkotmányügyi bizottság, foga fehérjét, hetes cikk, helyzet magaslatán, kormányt megpróbálta, milliárdos menekültellenes, képtelenségekre épülő, olyan állásfoglalást, civil szervezetekkel, menekültek érdekében, civil társadalmi, lakóhelyüket elhagyó, kiszolgáltatott nőkre, holtak seregéhez, tavalyi évben, eredetileg tervezett, rengeteg pénz, előző Orbán-kabinet, egész választási, összes lehívható, legnagyobb frakció, összeg tényleg, párt weblapjainak, önsajnálat helyett, háza előtt, nyomában lihegő, korábban meghatározott, paksi atomerőmű, bevándorlóország, propagandászokat, szociáldemokrata, menekültellenes, képtelenségeket, képtelenségekre, szólásszabadság, magyarországról, külügyminiszter, hírügynökségnek, gyomorforgatóbb, hasznosulhatott, menekultellenes, kiszolgáltatott, propagandájával, belelavíroznia, üzemeltetésére, szervezetekkel, állásfoglalást, összefoglaljam, megnyugtatásul, százmilliónál, dokumentumban, szeptemberben, alkotmányügyi, meggyengítése, természetesen, fejlesztésére, bizottságának, különjelentés, magyarországi, szakbizottság, meghatározott, minisztériuma, birkozóbajnok, háromszorosát, állásfoglalás, nagyérdeműnek, menekülteket, hasonlította, elfelejteném, hazaárulózza, közleményben, weblapjainak, hirdetésekre, darabajaiban, informatikai, propagandára, akciótervvel, tanácsadókra, megszavaztak, unatkoztatok, megbízásokra, propagandája, bizottságnak, lakóhelyüket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.